De Man achter de Hamer

In 2018 heb ik het roer volledig om gegooid. Mijn kantoorbureau en nette schoenen heb ik verruild voor een stevige werkbank en stalen neuzen. Om zo mijn droom te verwezenlijken, het starten van een eigen meubelmakerij. Mijn kennis en kunde heb ik opgedaan aan het Hout- en Meubileringscollege te Rotterdam.

Werken met strakke deadlines en een overvolle agenda past al een tijd niet meer binnen mijn visie. Het staat een creatief proces in de weg. Geforceerd zoeken naar een oplossing, leidt niet altijd tot het beste ontwerp heeft ervaring geleerd. Inspiratie doe ik juist graag alledaags op. Middels een ander project, een toffe samenwerking of buiten te zijn met mijn gezin. Ook raak ik geregeld geïnspireerd door één van mijn eigen cursisten. Een deadline beperkt me om hier tijd en ruimte voor te maken. En zo doe ik uiteindelijk mijn ontwerp voor jou tekort.

Als echtgenoot en vader van twee dochters streef ik sowieso naar de juiste balans tussen werk en privé. Dit komt ten goede van mijn werkplezier- en geluk. En zo dus ook mijn ontwerp voor jou. Dit alles betekent overigens niet dat ik niet van hard werken houd. Integendeel! Als alles klopt ga ik graag voor je aan de slag. Bij het maken van een meubel zijn er een aantal stappen; het ontwerp, de offerte, bestellen van het materiaal, creëren, afwerken en plaatsen op locatie. Bij elke fase hebben we contact. Hierdoor weet je waar je aan toe bent en wanneer je het nieuwe meubel kan verwachten.

Doen wat gelukkig maakt, is de beste beslissing die ik kon nemen. Ik kijk enorm uit naar een eventuele samenwerking.

Niels, Man met de Hamer.

Terug naar boven